page-products-level2-v1.php

Jet & Bubble Deluxe

ŠVARUS VEIKIMAS

PureSpa™ Jet & Bubble Deluxe masažinis baseinas derina didelio našumo vandens masažuoklio ir burbulinio masažo SPA malonumus vienoje prabangioje aplinkoje. Dėka aukštos kokybės konstrukcijos ir Hydro Aeration™ technologijos, masažinis baseinas PureSpa™ Jet & Bubble Deluxe tarp masažinių baseinų yra auksiniu prabangių masažinių baseinų standartu.

Patirkite prabangą

Patirkite prabangą su 140 raminančių burbuliukų ir didelio efektyvumo masažo purkštukais. Kieto vandens minkštinimo sistemos ir pažangios sūraus vandens apdorojimo sistemos derinys sukuria all-inclusive aukščiausios kokybės atsipalaidavimo patirtį.

SUPERTOUGH™ 3-JŲ SLUOKSNIŲ PVC LAMINATAS Jet & Bubble Deluxe

SUPERTOUGH™ 3-JŲ SLUOKSNIŲ PVC LAMINATAS

PVC sluoksnis su SuperTough™ technologija, trys sluoksniai didesniam patvarumui. Viršutinis ir apatinis sluoksniai pagaminti iš reljefinio tvirto PVC. Vidurinis sluoksnis pagamintas iš itin tvirto sustiprinto poliesterio tinklelio. Visa tai užtikrina patvarią ir patogią išorę.

KIETO IR SŪRAUS VANDENS SISTEMA Jet & Bubble Deluxe

KIETO IR SŪRAUS VANDENS SISTEMA

Integruotos dvi vandens apdorojimo sistemos, kad masažinio baseino vanduo būtų šviežias ir švarus. Viena neleidžia susidaryti nuosėdoms, o kita dėka sūraus vandens sistemos gamina natūralų chlorą. Šis elektroninės kieto vandens minkštinimo sistemos ir natūralaus chloro bei sūraus vandens sistemos derinys užtikrina odai, drabužiams ir visam masažiniam baseinui švelnesnį vandenį.

BELAIDIS VALDYMO SKYDELIS Jet & Bubble Deluxe

BELAIDIS VALDYMO SKYDELIS

Nuimamas belaidis valdymo skydelis, skirtas valdyti PureSpa™ masažinio baseino visas funkcijas. Su integruotu belaidžiu įkrovimo prievadu ir akumuliatoriumi, kuris vienu įkrovimu veikia iki 48 valandų, šis skydelis masažinio baseino naudojimą daro puikia patirtimi. Galima patogiai pritvirtinti prie viršutinės masažinio baseino dalies.

WIFI PRISIJUNGIMO PROGRAMĖLĖ Jet & Bubble Deluxe

WIFI PRISIJUNGIMO PROGRAMĖLĖ

Valdykite ir planuokite visas SPA funkcijas telefonu arba planšete per Wi-Fi. Intex programos naudojimas jūsų masažinio baseino prijungimui prie Wi-Fi padidina patogumą pakeldamas jį į visiškai naują lygį.