page-products-level2-v1.php

Chevron Deluxe

ELEGANTIŠKAS IR PAPRASTAS

Atsipalaiduokite vienu mygtuko paspaudimu: lengvai pasiekiamas valdymo skydelis suaktyvina masažiniame baseine didelio efektyvumo burbuliukus, kurie atlieka gaivų masažą. Šildymo sistema prisitaiko prie individualios temperatūros parinkties ir išlaiko komfortą naudojimo metu.

Elegantiškas dizainas su moderniomis funkcijomis

PureSpa™ masažinis baseinas su Chevron Stripe raštu puikiai papildys bet kokius namus. Lipkite į vandenį, atpalaiduokite kūną ir leiskite jam atsinaujinti dėka didelio efektyvumo burbuliukų.

SUPERTOUGH™ 3-jų sluoksnių PVC laminatas Chevron Deluxe

SUPERTOUGH™ 3-jų sluoksnių PVC laminatas

SuperTough™ technologijos 3-jų sluoksnių PVC užtikrina didesnį patvarumą ir maksimalią paramą. Viršutinis ir apatinis sluoksniai pagaminti iš reljefinio tvirto PVC. Vidurinis sluoksnis pagamintas iš itin tvirto sustiprinto poliesterio tinklelio. Visa tai užtikrina patvarią ir patogią jūsų masažinio baseino išorę.

KIETO IR SŪRAUS VANDENS SISTEMA Chevron Deluxe

KIETO IR SŪRAUS VANDENS SISTEMA

Integruotos dvi vandens apdorojimo sistemos, kad masažinio baseino vanduo būtų šviežias ir švarus. Visų pirma, neleidžia susidaryti nuosėdoms ir dėka sūraus vandens sistemos gamina natūralų chlorą. Šis elektroninės kieto vandens minkštinimo sistemos ir natūralaus chloro bei sūraus vandens sistemos derinys garantuoja odai, drabužiams ir visam masažiniam baseinui švelnesnį vandenį.

BELAIDIS VALDYMO SKYDELIS Chevron Deluxe

BELAIDIS VALDYMO SKYDELIS

Nuimamas belaidis valdymo skydelis, kuriuo valdomos visos PureSpa™ masažinio baseino funkcijos. Su integruotu belaidžiu įkrovimo prievadu ir akumuliatoriumi, kuris vienu įkrovimu veikia iki 48 valandų, šis skydelis masažinio baseino naudojimą daro puikia patirtimi. Jį galima patogiai pritvirtinti prie baseino viršaus

WIFI PRISIJUNGIMO PROGRAMĖLĖ Chevron Deluxe

WIFI PRISIJUNGIMO PROGRAMĖLĖ

Valdykite ir planuokite visas baseino funkcijas telefonu arba planšete per Wi-Fi. Intex programos naudojimas jūsų masažinio baseino prijungimui prie Wi-Fi padidina patogumą pakeldamas jį į visiškai naują lygį.