page-products-level2-v1.php

Bubble massage

PUIKUS BŪDAS POILSIUI PO ILGOS DIENOS

PureSpa™ burbulinis masažas yra idealiu būdu kaip atsipalaiduoti po ilgos dienos. Pasinerkite į prabangą, nes 170 pašildytų burbuliukų skleidžia tokią raminančią šilumą, kuri įmanoma tik tada, kai šiluma ir putojimas susilieja. Dėka bendrovės Intex patentuotos Fiber-Tech™ technologijos struktūrinio patvarumo galite ilsėtis ilgus metus.

Naujas atsipalaidavimo standartas

PureSpa™ masažinis baseinas leidžia atsipalaiduoti vienu mygtuko paspaudimu. Lengvai pasiekiamas valdymo pultas įjungia SPA vidų supančius didelio našumo burbuliukų purkštukus gaivaus masažo atlikimui. Šildymo sistema prisitaiko prie jūsų asmeninių temperatūros pasirinkčių, siekiant maksimaliai atsipalaiduoti. PureSpa™ masažinį baseiną lengva prižiūrėti naudojant lengvai keičiamas filtrų kasetes, maudymuisi be streso.

SUPERTOUGH™ 3-JŲ SLUOKSNIŲ PVC LAMINATAS Bubble massage

SUPERTOUGH™ 3-JŲ SLUOKSNIŲ PVC LAMINATAS

SuperTough™ technologijos 3-jų sluoksnių PVC užtikrina didesnį patvarumą ir maksimalią paramą. Viršutinis ir apatinis sluoksniai pagaminti iš reljefinio tvirto PVC. Vidurinis sluoksnis pagamintas iš itin tvirto sustiprinto poliesterio tinklelio. Visa tai užtikrina patvarią ir patogią jūsų masažinio baseino išorę.

KIETO VANDENS SISTEMA Bubble massage

KIETO VANDENS SISTEMA

Integruota elektroninė kieto vandens apdorojimo sistema suminkština vandenį, kuris tada yra daug švelnesnis odai, drabužiams ir visam masažiniam baseinui. Kietas vanduo gali apriboti vandens tekėjimą ir sutrumpinti jūsų masažinio baseino tarnavimo laiką.

LED EKRANAS Bubble massage

LED EKRANAS

Valdymo skydelis integruotas tiesiai į masažinio baseino variklį su mygtukais, leidžiančiais valdyti visas PureSpa™ masažinio baseino funkcijas.